Gå ner i vikt tips

Smärtfri viktminskning? Om du desperat försöker klämma in träning och undvika dina favorit kaloririka godsaker kan det verka svårt. Här får du några bra gå ner i vikt tips om vad du kan göra, vi listar även några rekommenderade naturliga tillskott!

Kosttillskottet som tog Sverige med storm! Gör som över 21.000 andra svenskar och prova du med!

glucomaxProva 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 149kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Minskar aptiten och ger bättre hungerkontroll. Passar främst dig som helt enkelt äter lite för mycket!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om GlucoMax!

 


Över 20.000 kunder har provat, öka din fettförbränning och gå ned i vikt du med!

coffeeforte

Prova 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 148kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Ökar fettförbränningen i kroppen. Passar dig som vill bränna mer fett!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om CoffeeForte!

 

Gånerivikt.org rekommenderar endast tillskott av hög kvalitet. Leverantörerna är även godkända enligt ”Trygg E-handel”. Använd enligt anvisning från tillverkaren, kom ihåg att balansera tillskotten med kost och motion. Det finns inget tillskott som ger snabb effekt direkt, de ska tas regelbundet under en period för att ge bäst resultat!

 

gå ner i vikt tips

Naturliga tillskott för en snabbare viktminskning!

Det kan vara mycket komplicerat att få i sig alla viktiga näringsämnen när du just har börjat med viktminskning och inte vet mycket om själva processen, du kan även missa en del viktiga ingredienser som du behöver få i dig för att maximera din viktnedgång. Därför är ett naturligt tillskott bra!

Varför ska man använda tillskott?

Viktminskningstillskott är ett sant privilegium för oss på 21-talet! Viktminskning är en komplex process som kräver att du äter rätt mängd livsmedel av hög kvalitet för att nå bästa resultat.

Detta är ofta anledningen till att många människor kämpar med viktminskning. De vet att viktminskning är en långsam process, men för dem verkar det som att den aldrig tar slut!

Det kan också vara därför många människor bara ger upp sin viktminskning. Eftersom det verkar alldeles för komplicerat och inget fungerar för dem. Men väldigt ofta är skälet till att folk kämpar för att gå ner i vikt att de bara inte får tillräckligt med näringsämnen som påskyndar viktminskning! I listan ovan finns de tillskott vi rekommenderar, dessa har endast naturligt innehåll och leverantörerna är godkända av ”Trygg E-handel”.

tillskotten

Top 10 gå ner i vikt tips

1. Drik mer vatten

För att vatten är involverat i så många metaboliska processer i kroppen. Uttorkning har bland annat potential att bromsa din ämnesomsättning, vilket kan försvåra viktminskningen.

Det finns också en teori om att dricka ett glas vatten före en måltid kan göra dig mätt snabbare, vilket innebär att du äter färre kalorier. Detta är ett av de enklaste gå ner i vikt tips du kan få!

2. Mat prep!

Gör klart din mat dagen innan så vet du dels vad du äter, och du slipper suktas av skräpmat då du vet att du redan har färdig mat hemma!

4. Krydda dina måltider

Detta är en smakrik och underhållande samt viktig del av att upprätthålla viktminskningen. Du kan se fram emot goda nyttiga middagar som kommer att hjälpa dig ändra din relation till mat och börja med mer sunda levnadsvanor.

Chilipeppar är inte bara full av smak, de är också tänkt att ha fettförbränning egenskaper. Enligt en 2010 studie av American Chemical Society, ”capsaicin” som finns i chilipeppar kan orsaka viktminskning och bekämpa att fett bygga upp igen. Detta har lett forskarna att överväga ytterligare forskning om hur röd chili peppar kan användas för att behandla fetma.

5. Drick grönt te

Den bittra smaken har blivit en uppfriskning och ett växande intresse för bantare på grund av dess förmåga att stimulera fett oxidation.

 

6. Träna mer

Lägga till mer aktivitet i din dagliga rutin – gå till jobbet eller använda trapporna. Det är en säker del som kan underlätta viktminskning. Styrketräning är också väldigt viktigt så att kroppen inte förlorar muskelmassa.

När du införa ett kalori underskott i din kost och din kropp märker låga energinivåer under en längre period kan det träda in i ”svält-läget” där kroppen istället börjar att bryta ner muskler för energi och din ämnesomsättning saktar då också ner.

Att lyfta vikter och andra motståndsövningar kommer att hindra dig att förlora muskelmassa och snabba upp din ämnesomsättning snabbt. Men kom ihåg att äta mer protein!

7. Använd mindre tallrikar och skålar

Ganska enkelt ”gå ner i vikt tips”. Du får helt enkelt inte plats med så mycket mat längre!

8. Håll en matdagbok

Viktminskning handlar om att ändra livsstil. Skriv ned vad du äter och när, det ska vara lätt att upptäcka dåliga vanor. Detta hjälper dig att äta rätt mat och rätt mängd kcal.

9. Titta på din intag av raffinerade kolhydrater

R efined kolhydrater inkluderar vitt bröd och pasta – ofta strippas av de mest näringsrika delarna. Studier visar att dessa kan orsaka en stegring i blodtryck som senare kan leda till cravings.

10. Bästa sättet att gå ner i vikt kan faktiskt vara att – sova mer!

Dina åtta timmar sömn är lika viktigt som din kost och motion när det gäller viktminskning. I en studie från University of Leeds, rapporterade 1,615 vuxna hur länge de sov och höll register över födointag. Läs mer om de bästa sättet att gå ner i vikt.

Indikatorer på totala metabolisk hälsa såsom blodtryck, blodkolesterol, blodsocker, och sköldkörtelfunktion övervakades, samt vikt och midjemått registreras.

De som sov i sex timmar eller mindre per natt hade midjor som i genomsnitt 3cm större än de som sov nio timmar! Här kan du läsa mer om hur du kan gå ner i vikt på en vecka!