Gå ner i vikt snabbt med piller och diet

Vill du veta hur man kan gå ner i vikt snabbt med piller och kost? Det finns så många metoder och här går vi igenom de mest populära, vi listar även några rekommenderade gå ner i vikt piller!

Kom ihåg: För att gå ner i vikt snabbt ska du äta under ditt kcal intag!

Om du bara för tillfället behöver en snabbfix diet som fungerar, eller om du kanske har planerat för en diet under en tid och du bara vill gå ner i vikt snabbt. Då finns det några olika kostplaner som du kan prova. Här kan du läsa om de mest populära dieterna för att snabbt gå ner i vikt. Nedan ser du även de gå ner i vikt piller vi rekommenderar som skyndar på din viktnedgång!

Kosttillskottet som tog Sverige med storm! Gör som över 21.000 andra svenskar och prova du med!

glucomaxProva 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 149kr

 • Fri frakt
 • Godkänd av ”Trygg E-handel”
 • Minskar aptiten och ger bättre hungerkontroll. Passar främst dig som helt enkelt äter lite för mycket!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om GlucoMax!

 


Över 20.000 kunder har provat, öka din fettförbränning och gå ned i vikt du med!

coffeeforte

Prova 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 148kr

 • Fri frakt
 • Godkänd av ”Trygg E-handel”
 • Ökar fettförbränningen i kroppen. Passar dig som vill bränna mer fett!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om CoffeeForte!

 

Gånerivikt.org rekommenderar endast tillskott av hög kvalitet. Leverantörerna är även godkända enligt ”Trygg E-handel”. Använd enligt anvisning från tillverkaren, kom ihåg att balansera tillskotten med kost och motion. Det finns inget tillskott som ger snabb effekt direkt, de ska tas regelbundet under en period för att ge bäst resultat!

 

 

Snabba dieter har en stor dragningskraft, men innan man börjar på en viktminskningsplan som lovar dig att gå ner i vikt snabbt, är det värt att överväga om det är rätt alternativ för dig. Du bör också fundera på om du kan behöva ett tillskott som kan hjälpa dig på traven!

Om de följs på rätt sätt kommer dessa planer leverera viktminsknings resultat snabbt. I själva verket kan du gå ned i vikt snabbt upp till 1 kg på bara sju dagar med våra viktminskningstips och dieter som fungerar då du vill gå ned i vikt snabbt. Undersök gärna om du även kan dra fördel av ett tillskott, ta en titt på hur de fungerar längre ner och välj den du vill komma igång med.

 

Fördelar med gå ner i vikt piller

gå ned i vikt med piller

Det finns många faktorer som kan hindra dig från att bränna bort de extra kilon. Sanningen är att en lågkaloridiet ofta kan göra mer skada än nytta, vilket leder till låga energinivåer. En annan sak som kan göra att gå ned i vikt snabbt svårare är en långsam ämnesomsättning. Om du tränar regelbundet men ändå kämpar för att gå ned i vikt snabbt med några kilon kan problemet vara din tröga och sega ämnesomsättning. Läs mer om att gå ner i vikt!

Så är det ett sätt att bli av med de extra kilo utan att svälta sig själv eller spendera oräkneliga timmar på gymmet? Att ta hjälp av kosttillskott och piller för viktminskning kan vara en bra lösning eftersom det kan göra hela processen att förlora vikt mycket enklare. Det är därför som när ingenting verkar fungera många människor väljer att köpa ”gå ner i vikt piller” på nätet och i många fall visar sig vara ett bra beslut. Det är viktigt att nämna att innan du bestämmer dig för att köpa kosttillskott för viktminskning på nätet bör du först göra din efterforskning och hitta produkter som har testats för sin kvalitet. Vi på

 

Kvinna som gå ner i vikt med piller

Snabbinfo om tillskott

Hur mycket vikt kan jag förlora?
Detta beror mycket på hur mycket du tränar och hur din kost ser ut mm. Tanken med tillskott är att det ska bli lättare för dig att gå ner i vikt tillsammans med rätt mat och motion.

Vad måste jag göra?
Dessa piller är måltidstillskott. Du bör alltså äta dem till maten och inte ersätta maten med dessa.

Hur fungerar dessa piller?

Det finns många olika tillskott där ute för att förlora vikten snabbare. Detta inkluderar alla typer av piller och naturliga kosttillskott som bland annat grönt te och garncia cambogia. Gå ned i vikt snabbare med piller och tillskott och gör det lättare för dig att bli av med fett i kombination exempelvis dieter. Gå ner i vikt piller fungerar oftast inom dessa områden:

 • Minskar din aptit, vilket gör att du känner dig mätt så att du äter färre kalorier
 • Minskar absorptionen av näringsämnen som fett, vilket gör att du tar upp färre kalorier
 • Ökar din fettförbränning, hjälper dig bränna mer kalorier helt enkelt.

snabbt man som gå ner i vikt med piller

 

3 enkla tips för att gå ner i vikt snabbt!

1. Drick vatten!

Öka ditt vattenintag är både det enklaste sättet att göra en stor förändring i dag, och även det viktigaste steget i viktminskning! Vatten ökar naturligtvis din ämnesomsättning, fyller dig så du känner dig mätt och spolar ut gifter. Gör som mål att dricka 1 liter vatten om dagen. Det kommer garantera att din ämnesomsättning fortsätter att stiga, magen förblir full och du befriar kroppen på alla dessa gifter från mat som kan hindra viktminskningen.

 

2. Balansera din tallrik

Viktminskning handlar mer om vad du äter än hur du tränar. Mat står för 70% av viktminskning, så om du inte äter rätt kommer vågen inte röra sig mycket (om alls). Plus låt oss vara ärliga, vad är poängen med att träna på gym bara för att ångra allt det hårda arbetet genom att äta en hel pizza?!

Om du vill gå ner i vikt snabbt ska du ha din kost under kontroll.

Tallriken ska se ut så här:

 • 50% Grönsaker
 • 25% Magert protein
 • 25% Långsamma kolhydrater

Att äta en helt naturlig kost är nyckeln i snabb viktminskning. Konserveringsmedel och kemiska härledda sötningsmedel och förtjockningsmedel kan faktiskt orsaka viktökning.

 

3. Byt ut snabba kolhydrater och socker till mer hälsosamma alternativ!

”Cravings” kommer, oavsett hur disciplinerad du är, de kommer … så vad ska du göra åt det?

Prova några färska frukter, apelsiner, bär och äpplen ökar din ämnesomsättning och kan stoppa dina söta cravings.

 

Hur mycket vikt du förlorar på en viss diet beror delvis på den totala förbrukade kalorier. Om du äter stora mängder mat, konsumerar en diet med låg sockerhalt kommer inte att hjälpa dig gå ner i vikt. Ett snabbare sätt att viktminskning är att begränsa ditt dagliga sockerintag samt ditt intag av andra raffinerade kolhydrater. Raffinerade kolhydrater livsmedel inkluderar vit pasta, vitt ris, vitt bröd och godis.

 

Gå ner i vikt snabbt med rätt kostplaner

Detox

detox shake

Hur mycket vikt kan jag förlora?
Det varierar från person till person, men du bör känna dig lättare och mer näring på bara 7 dagar.

Vad måste jag göra?
Detta låg fetthalt kommer lågkaloridiet du att förlora vikt snabbt genom att äta en hög koncentration av frukt och grönsaker, som översvämningar ditt system med vitaminer och mineraler. Vilket gör att du känner dig frisk och glödande!

5:2 Dieten

5:2 diet

Hur mycket vikt kan jag förlora?

Du kan förlora upp till 5% av din vikt på under 60 dagar.

Vad måste jag göra?
Enligt ny forskning människor som följer en  5:2 diet måltider förlora vikt och på ett sundare sätt än andra dieter. Brittiska forskare upptäckte att 5:2 dieters har uppnått en fem procent viktminskning inom två månader och hade lägre blodtryck. 5: 2 kosten innebär fasta, eller att äta ett begränsat antal kalorier under två dagar i veckan. På snabba dagar ska du bara konsumera 600 kalorier. Men 5: har två grundare Dr Michael Mosely också sagt att bantare kan äta upp till 800 kalorier på snabba dagar och uppnå samma resultat.

Gå ned i vikt snabbt med Müsli Diet

diet med musli

Hur mycket vikt kan jag förlora?

Osäkert.

Vad måste jag göra? 

Bantare undviker normalt nötter som pesten eftersom de är så mycket kalorier. Men om de äts på rätt sätt kan de vara din bästa vän när det gäller att banta enligt naturlig hälsa expert Michael van Straten. Han har tagit fram denna veckolånga diet som använder nötter och müsli för att hjälpa dig att förlora upp till 3kg samtidigt som det ger din kropp allt den behöver.

Juice dieter

juice

Hur mycket vikt kan jag förlora?
2kg i 7 dagar

Vad måste jag göra?
Det finns massor av olika juice dieter runt men de är alla baserade på samma idé – att genom att dricka stora mängder av färsk frukt och grönsaksjuice, du detox ditt system och gå ner i vikt på samma gång.

Kålsoppa diet

kålsoppa

Hur mycket vikt kan jag förlora?
2kg i 7 dagar

Vad måste jag göra?
Kålsoppa diet är en extremt låg fetthalt, fiberrik kost som varar sju dagar. I slutet av veckan, fans av kost hävdar du har förlorat upp till 10 kg. Det är endast avsedd som en kick-start för att hjälpa dig att förlora kg snabbare och är inte tänkt att vara en långsiktig hälsosam kost plan.