Snabb viktminskning med tabletter som fungerar

Att äta mindre och röra sig mer är grunderna i en viktminskning som varar. För många människor kan tillskott hjälpa. Du måste fortfarande fokusera på kost och motion samtidigt som dessa snabb viktminskning tabletter som fungerar bättre med dina mål! Dessa tillskott nedan rekommenderar vi för snabb viktminskning.

Kosttillskottet som tog Sverige med storm! Gör som över 21.000 andra svenskar och prova du med!

glucomaxProva 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 149kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Minskar aptiten och ger bättre hungerkontroll. Passar främst dig som helt enkelt äter lite för mycket!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om GlucoMax!

 


Över 20.000 kunder har provat, öka din fettförbränning och gå ned i vikt du med!

coffeeforte

Prova 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 148kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Ökar fettförbränningen i kroppen. Passar dig som vill bränna mer fett!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om CoffeeForte!

 

Gånerivikt.org rekommenderar endast tillskott av hög kvalitet. Leverantörerna är även godkända enligt ”Trygg E-handel”. Använd enligt anvisning från tillverkaren, kom ihåg att balansera tillskotten med kost och motion. Det finns inget tillskott som ger snabb effekt direkt, de ska tas regelbundet under en period för att ge bäst resultat!

 

Om du har svårt att bli av med oönskade kilon, kanske du vill överväga andra alternativ såsom tillskott. Medan vissa av dessa tillskott innehåller de ”bästa” ingredienser att främja minskningen ger de inte dramatiska resultat men de kan hjälpa dig gott på vägen!

snabb viktminskning tabletter som fungerar

Vilka är fördelarna med viktminskning tabletter och gå ner i vikt piller?

Så som fetman stiger i Sverige och övriga världen ökar tillgängligheten av kost och snabb viktminskning tabletter som fungerar allt mer. Även om du kan bränna fett och gå ner i vikt utan dessa tillskott så erbjuder dessa tillskott ett antal potentiella fördelar jämfört med kostförändringar eller motion. Detta beror på att viktminskning tabletter innehåller stimulantia och andra ingredienser som kan uppmuntra en ökning av din ämnesomsättning, bland andra effekter. Läs mer om gå ner i vikt piller.

bra kost

Främst är det dessa fördelar du kan få via ett tillskott:

  • Aptitdämpning
  • Diuretikum effekt
  • Minskad lipogenes
  • Ökad viloenergiförbrukning

Aptitdämpning

Även att äta livsmedel som innehåller fibrer och protein kan hjälpa till att hålla din mättnadskänsla. Dessa livsmedel innehåller kalorier och minskningen kräver kalorirestriktion. Däremot kan viktminskning tabletter erbjuda aptitdämpande ingredienser som kommer att hålla din hunger i schack utan att involvera kaloriintaget. Stimulantia som koffein kan minska aptiten, och forskning tyder på att den sydafrikanska örtextrakt ”Hoodia” kan ha aptit-undertryckande egenskaper. En studie av FR van Heerden et al publiceras i oktobernumret 2007 av tidskriften Phytochemistry, fann att Hoodia föreningar gjorde utlösa en liten minskning av födointaget, vilket tyder på en aptitdämpande effekt.

Diuretikum effekt

Förutom att bidra till att minska kroppsvikten genom att bränna fett, kan tillskotten minska mängden vatten kroppen håller, vilket också minskar vikten. Föreningar som spolvatten ur kroppen kallas diuretika. Enligt studien ”den diuretiska effekten på människor av ett extrakt av Taraxacum officinale Folium Under en enda dag” som publicerades i augusti 2009 frågan om Journal of alternativ och komplementär medicin, maskros extrakt, även känd som Taraxacum officinale, kan orsaka en förlust av vatten vikt genom ökad urinering. Men det är lätt att få tillbaka när du dricka vätska vatten vikt.

Minskad lipogenes

Även om många kosttillskott koncentrera sig på att främja fettförbränningen effekter är att förebygga utvecklingen av nya fett, en process som kallas lipogenes viktigt också. Även om en del viktminskning tabletter hävdar att de har denna effekt, det finns få ingredienser som har tjänat vetenskaplig uppbackning. Men det är en ingrediens som verkar för att minska sannolikheten för lipogenes betain. Betain kan minska aktiviteten hos gener som främjar lipogenes, enligt studien ”Effekt av Dietary Betain Komplettering på lipogenes genuttryck och CpG Metylering av lipoproteinlipas Gene i Broilers” som publicerades i september 2010 numret av tidskriften Molecular Biology Reports.

Ökad viloenergiförbrukning

Även om många snabb viktminskning tabletter som fungerar kan uppmuntra ökad energinivåer, som hjälper dig att bränna fler kalorier under träning, kanske du också vill öka din vilande energiförbrukning. Detta innebär att du kommer att bränna mer kalorier medan du vilar i stället för att utöva. Som dokumenterat i studien ”Effekter av Multivitamin och Mineral Komplettering på fetma, energi utgifter och lipidprofiler hos överviktiga kinesiska kvinnor” som utförs av Y. Li et al och som publicerades i juni 2010 frågan om International Journal of Obesity, ta något så enkelt som en multivitamin och mineraltillskott kan vara tillräckligt för att främja ökad energiförbrukning.

 tabletter och kosttillskott

Vilka tabletter hjälper att bränna fett & celluliter?

Om du funderar på att ta produkter som kosttillskott, se till att de innehåller vissa ingredienser. Kombinerat med en hälsosam kost och motion, kan fettförbränning kosttillskott hjälpa dig att nå dina mål minskningen. Även kosttillskott inte kommer att bränna celluliter, kanske du kan för att minska uppkomsten av celluliter genom att förlora vikt och stärka musklerna i benen och bakänden.

 

L-karnitin

Nästan varje fettförbrännare listar L-karnitin som en ingrediens. Närings hjälper kroppen att bränna fett och förvandla det till energi. Din kropp producerar sin egen karnitin och, troligen, ger dig tillräckligt med näringsämnen för att tjäna sin funktion. Men, eftersom karnitin är känt som ett naturligt fett brännare har marknadsförare främjat den i dietprodukter, vilket tyder på att öka karnitin nivåer hjälper till att omvandla mer fett i bränd energi. Enligt University of Maryland Medical Center, kan oralt karnitin minskar fettmassa och öka muskelmassan, men har inte visat sig förbättra snabb minskning.

 

Koffeinhaltiga tabletter

Många tabletter innehåller koffein som en ingrediens eller i form av en ört såsom guarana, yerba mate eller kolanöt. Som ett stimulerande ökar koffein metabolism, men i allmänhet inte tillräckligt för att skapa en betydande minskningen, enligt Office of Supplements.

De koffeinhaltiga örter kan hjälpa till med minskningen genom att fördröja magtömningen – vilket innebär att de håller magen mätt längre – enligt en studie 2001 som publicerades i Journal of Human Nutrition och dietetik. Men koffeinhaltiga snabb viktminskning tabletter som fungerar orsakar milda men skadliga effekter, såsom nervositet, eller allvarlig, såsom svullnad i hjärnan, och användningen av dessa typer av piller motverkas.

Grönt te för att gå ner i vikt

Grönt te är också en källa till koffein, men det är inte den enda aktiva ingrediensen tros hjälpa till med minskningen. Teet innehåller också katekiner, som är fytokemikalier som kan öka ämnesomsättningen. Men medan grönt te är en källa till näringsämnen som hjälper dig att bränna kalorier, det hjälper inte dig gå ner mycket i vikt, enligt en 2012 studie publicerad i The Cochrane Database of Systematic recensioner. Forskarna av denna översyn studie som inkluderade totalt 14 studier och 1,562 deltagare konstaterade att minskningen från grönt te var så liten att det inte var kliniskt betydelsefull. Hitta mer info om att gå ner i vikt.

Gröna kaffebönor Extract

Gröna kaffebönor, som är orostade bönor, är också en källa av koffein och innehåller höga halter av klorogensyra. Denna speciella syra har visat sig bidra till att förhindra ansamling av fett i både möss och människor, enligt Office of Supplements. Även om det verkar som gröna kaffebönor extrakt är lovande för minskningen, mycket få studier på människa utan partiska uppgifter förekommer, enligt en 2011 översyn studie publicerad i Gastroenterology forskning och praktik. För att bättre kunna bedöma hur gröna kaffebönor extrakt kan hjälpa till med snabbare minskningen behövs ytterligare klinisk forskning.

Vita Kidney bönor

Vita bönor är baljväxter hemma i Central- och Sydamerika som hindrar nedbrytningen och absorption av kolhydrater och undertrycka aptit. I bantningspiller visas baljväxter som Phaseolus vulgaris. När det tas som en del av ett reducerat kaloriintag, deltagare i en liten studie – som publiceras i 2014 i övervikt – förlorat 6 pounds under en 12-veckorsperiod, jämfört med 2 pounds i kontrollgruppen. Men en översyn studie från 2011 som publicerades i British Journal of Nutrition, säger en stor del av forskningen om vita bönor och minskningen är bristfällig, och rekommenderar större, mer rigorösa studier för att ta reda på hur bra det fungerar.

Konjugerad linolsyra

Konjugerad linolsyra, eller CLA, är tillverkad av linolsyra och förekommer naturligt i djur livsmedel såsom mjölk och nötkött. Forskare teoretisera att CLA hjälper till att främja minskningen genom att förstöra fettceller. Komplettering med CLA tycks bidra till att främja minskningen hos överviktiga personer, enligt en 2012 studie publicerad i Nutrition. Men forskarna notera att även om försökspersoner förlorade någon tyngd, de ändå inte förlora mycket ensam tyder CLA är inte en magisk kula för betydande minskningen. Dessutom en översyn studie om CLA och minskning rapporterar blandade resultat, och forskarna uttryckte oro för att det kan öka triglycerider och LDL, eller dålig, kolesterol, samtidigt sänka HDL, eller bra, kolesterol. Om du är orolig för dina kolesterolnivåer, det är en betydande nackdel.

Pyruvat

Pyruvat är en kemikalie som produceras av kroppen under produktionen av glukos. Det är också i vissa bantningspiller, vanligen i form av kalcium pyruvat. Pyruvat kan öka fettförbränningen potential och metabolism, som teoretiskt kan hjälpa dig gå ner i vikt. Även pyruvat verkar för att främja små mängder av minskning, den aktuella forskningen begränsad, enligt en 2014 översyn studie från Critical Reviews in Food Science and Nutrition. Och liksom många av de ingredienser som finns i bantningspiller, det behövs mer forskning för att ytterligare utvärdera minskningens påståenden.

Krom kan också bidra till en snabb viktminskning och viktnedgång

Krom är ett viktigt spår mineral som hjälper till att kontrollera blodsockernivån och bränslen en aktiv livsstil genom att hjälpa dina celler tillgång glukos, en snabb och enkel energikälla. Det kan hjälpa dig att öka din muskelmassa och bränna mer. Kromtillskott är länkad till minskningen, enligt en 2013 översyn studie publicerad i Fetma Review, som såg på resultaten från 11 tidigare studier. Men liksom andra viktminskning tabletter, krom ensamt inte utlösa betydande minskning; det verkar erbjuda en blygsam fördel i bästa fall. Här kan du även läsa mer om snabb viktnedgång.