Öka fettförbränning med tabletter

Hur du kan öka fettförbränning med tabletter och träning / kost! Här får du allt du behöver veta om att optimera din förbränning genom träningsrutiner för att eliminera fett och öka din ämnesomsättning. Öka fettförbränningen nu!

 

Kosttillskottet som tog Sverige med storm! Gör som över 21.000 andra svenskar och prova du med!

glucomaxProva 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 149kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Minskar aptiten och ger bättre hungerkontroll. Passar främst dig som helt enkelt äter lite för mycket!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om GlucoMax!

 


Över 20.000 kunder har provat, öka din fettförbränning och gå ned i vikt du med!

coffeeforte

Prova 1 månad och få 50% rabatt via Gånerivikt.og!

Endast 148kr

  • Fri frakt
  • Godkänd av ”Trygg E-handel”
  • Ökar fettförbränningen i kroppen. Passar dig som vill bränna mer fett!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: stjärnastjärnastjärnastjärna

Läs vår recension om CoffeeForte!

 

Gånerivikt.org rekommenderar endast tillskott av hög kvalitet. Leverantörerna är även godkända enligt ”Trygg E-handel”. Använd enligt anvisning från tillverkaren, kom ihåg att balansera tillskotten med kost och motion. Det finns inget tillskott som ger snabb effekt direkt, de ska tas regelbundet under en period för att ge bäst resultat!

 


Alla som tränar hårt har samma primära mål: bygga muskler och bränna fett! Men att smälta bort fett som ett lager över ditt sex-pack som du arbetat så hårt för kräver mer än bara träning, du behöver bra kost också.

Hur mycket fett du kommer att bränna beror på kalorierna, baserat på din basala ämnesomsättning (BMR) och motionsinsatser. Du bör äta mindre kalorier än vanligt för att gå ner i vikt helt enkel. Men med alla de olika biokemiska reaktionerna i kroppen finns ett oändligt antal faktorer som kan påverka hur din kropp lagrar och bryter ner fett och kalorier.

Optimera vad du äter och hur du tränar. Varje val av din livsstil kan bidra till att öka din ämnesomsättningen och kontrollera dina hormoner på ett sätt som kommer att sätta eld på fett. Komplettera gärna med ett naturligt fettförbränning tabletter för att maximera dina chanser för viktnedgång! Se vilka vi rekommenderar ovan.

öka din fettförbränning

Öka fettförbränning tabletter – de bästa tillskotten!

Fettförbränning tabletter och tillskott som hjälper bland annat din ämnesomsättning. De fungerar oftast i någon av de tre kategorierna nedan:

  • Minskar din aptit, vilket gör att du känner dig mätt så att du äter färre kalorier
  • Minskar absorptionen av näringsämnen som fett, vilket gör att du tar upp färre kalorier
  • Ökar din fettförbränning, hjälper dig bränna mer kalorier helt enkelt.

1. Öka fettförbränning kosttillskott

Dessa kapslar är vanligtvis laddade med ingredienser som hjälper bygga värme i kroppen och öka din fettförbränning. I en ny studie i Journal of International Society of Sports Nutrition , där killar som tog fettförbränning tabletter såg deras vilaande metaboliska höjning med 7-9 % jämfört med att ta ett placebo tillskott.

2. Beta-alanin

Det här bränner inte direkt fett, men det hjälper dig träna hårdare och längre vilket i sin tur gör det möjligt att bränna det extra lagret fett. Dess icke-essentiella aminosyra omvandlas till karnosin, som är en av de starkaste buffertarna mot att dina muskler blir trötta.

3. Koffein

Kaffe är bra för mer än bara ett ryck på morgonen. En studie i International Journal of Sport kost och motion Metabolism fann att konsumera koffein en timme innan du går till ditt gym kan hjälpa dig att bränna cirka 15 procent fler kalorier än normalt. Många fettförbränning tabletter innehåller koffein.

4. Stor te

Grönt te har blivit ett mycket populärt viktminsknings tillägg under de senaste åren – och med rätta. En studie i European Journal of Clinical Nutrition visade att låga doser av grönt te viktigaste phytochemical, Epigallocatechingallat (ECGC), kan öka fett oxidationen med 33 %. Även Grönt te finns i många naturliga fettförbränning tabletter.

5. Hydroxicitronsyra (HCA)

Namnet låter skrämmande, men detta tillägg härrör från ett salt i en Sydostasien fruktplantor. Och förmånerna är verkliga: ”HCA” kan hjälpa till att minska mängden totalt fett på kroppen, enligt en studie i Journal of Obesity. Det fungerar genom att undertrycka aptiten, minska mängden fett kroppen absorberad från din kost och öka din ämnesomsättning.

6. Selen

Detta mineral är avgörande för att reglera din sköldkörtel, körteln i halsen som reglerar din ämnesomsättning. Vad mer är sköldkörteln är ansvarig för att producera hormoner som är avgörande för en effektiv och balanserad ämnesomsättning.

öka fettförbränningen

Hur du optimerar din livsstil för en bättre förbränning

1. Öka din ämnesomsättning under hela dagen

Din BMR reglerar hur många kalorier du bränner i vila och ju mer du rör dig, desto högre BMR, och ju mer du bränner när du står still. Små insatser som att ta trapporna kan jumpstarta din ämnesomsättning.

2. Lägg dig tidigare på kvällen

En studie i BMC Public Health fann att människor som plågats av otillräcklig sömn var mer benägna att ha en högre BMI. Samtidigt har forskare från University of Chicago visat att sömnbrist orsakar minskad glukostolerans och insulinkänslighet samt förhöjda nivåer av ghrelin-hunger hormon och kortisol, stresshormonet som uppmuntrar kroppen att lagra fett. Desto mindre du sover, desto mindre testosteron kan din kropp också producera!

3. Stå upp mer för att öka fettförbränningen

Vid det här laget vet vi alla att sitta för länge ökar risken för de flesta sjukdomar, bland annat fetma. Men det stänger även av kroppens förmåga att metabolisera fett. Enligt en studie från Missouri University, vissa enzymer i blodkärlen i musklerna som är ansvariga för att bränna fett är ”stänga” om du sitter stilla för länge.

4. Meditera dagligen

En studie från University of California, San Francisco fann att meditera i 30 minuter om dagen kan minska fett genom att minska stress. Dessutom kan en vanlig mindfulness eller meditation hjälpa dig att äta mindre kalorier.

5. Minska din stress för att öka fettförbränning

Det här hör ihop med ovanstående ämne om meditation. Genom att äta rätt kan det hjälpa till att hålla kortisol från att frodas i kroppen, men om du stressar till max varje dag kommer nivåer av detta hormon att skjuta genom taket oavsett.

Studie efter studie visar en av de mest hälsosamma saker du kan göra för din midja (liksom din lycka och livslängd) är att minimera mängden stress du stöter på varje dag. Införliva zen aktiviteter som yoga, meditation och andningsövningar i din dag för att lära dig att styra pikar av stress när de kommer upp.

bli smalare

De bästa träningstipsen för att öka fettförbränningen

I grunden handlar ”bränna fett” om processen för lipolys-nedbrytning av fett lipider. Detta händer i mitokondrierna i musklerna som är ansvariga för att generera energi som våra celler behöver för att göra sitt jobb. Motion har visat sig förbättra mitokondrier funktion som sedan främjar fettuppdelning. Plus att träna hjälper till att reglera ganska mycket som alla de hormoner som optimerar fettförbränningen.

Bygga mer muskler

Cardio för all ära, men det är faktiskt mycket viktigare att fokusera på att bygga muskler. Det är ganska enkelt: Lipolys händer i mitokondrierna i musklerna, så ju mer muskler du har, desto fler mitokondrier, och mer potential till fettförbränning. Plus, desto mer muskelmassa du bär på, desto mer kommer din BMR är bränna kalorier i vila. Styrketräning är också en av de starkaste sätten att väcka produktion av testosteron och tillväxthormon, som båda bidrar till att bryta ner fett.

Överdriv inte din cardio

Att bränna för många kalorier kan faktiskt orsakar din kropp att gå in i en hög spänningstillstånd, vilket dina kortisolnivåer att stiga och din kropp att börja klamra fast ditt fett.

Träna mer HIIT: Hög intensitet intervallträning (HIIT) är så nära ett magiskt sätt. Inte bara ett uppsving med kroppen till max intensitet under träningen, men eftersom du arbetar så hårt kan kroppen inte leverera tillräckligt med syre i just det ögonblicket. Dina muskler samla en ”skuld” av syre som sedan måste ”återbetalas” efter träningen. Detta kastar din kropp in i en fas av fettförbränningen i timmar efter att du är klar med träningen, så kallade” post-motion syreförbrukning” eller EPOC.

Prova denna HIIT för att öka fettförbränning

Sprint Intervall: Efter en uppvärmning, hoppa upp på antingen en cykel eller ett löpband. Jogga 2 minuter i måttlig takt, och spring så snabbt du kan i 30 sekunder. Återhämta dig i måttligt tempo under 30 sekunder. Upprepa med 30 sekunder av sprint, 30 sekunder av återhämtning för 6 till 10 rundor.

 

Hur man bör äta

Du bör inte svälta dig själv för att gå ned i vikt!

Kortisol är ett stresshormon som orsakar din kropp att lagra mer fett och ämnet höjs från omständigheterna av hög stress, inklusive extrem bantning vilket inte är bra för att gå ned i vikt. Om du börjar tappa kalorier överdrivet, går din kropp till ”svält-läge” och kroppen blir stressad. Du är i kaloribrist, men det förhöjda kortisol får dig att vinna kroppsfett i magen, det är som en ond cirkel.

Ät mindre måltider, och oftare för att öka fettförbränningen

Insulin är förmodligen den enskilt viktigaste faktorn som bidrar till fettlagring. Varje gång du äter en måltid, höjs dina blodsockernivåer och när detta går upp så gör dina insulinnivåer det med. Fler kalorier innebär samtidigt en större topp i båda. När dessa nivåer är skyhöga, signalerar den till din kropp att sätta näringsämnen i fettceller i stället för musklerna, det orsakar en ansamling av fett. Samma sak händer när insulin förblir förhöjda under en längre tid, och det är därför det är viktigt att låta dig bli hungrig innan du äter igen. Sikta på fem till sex måltider under dagen med 3-4 timmars mellanrum.

 

Ät mer protein för att öka fettförbränningen

Öka din protein är avgörande för att förlora fett. Till att börja med hjälper ”macros” dig att hålla dig full, vilket förhindrar överätande och främmande kalorier. Och utan tillräckliga mängder av macros är muskel proteinsyntesen minskat, musklerna kan inte byggas större och starkare, och din vilande ämnesomsättning sänks.

 

Ät mer fett för att öka fettförbränningen

Friska fleromättade eller enkelomättade fetter-som lax, öring, avokado, solrosolja, olivolja och nötter-kan minska aptiten, förbättra hjärthälsa, och stabilisera glukosnivåer som kan hjälpa trim kroppsfett.

Skär ner på kolhydraterna

Kom ihåg hur insulin har störst inverkan på fett lagring? Tja, kolhydrater har störst inverkan på insulin. Alltför många kolhydrater leder till en stegring i hormonet och sedan till mer fett lagring. Kolhydrater är traditionellt betraktas som kroppens främsta energikälla, men kroppen har också förmågan att ta bränsle från fett, så om du öka din fett och proteinintag kommer din kropp inte behöva ta energi från kolhydraterna.

Drick kallt vatten och öka fettförbränning

Tyska forskare fann att dricka sex glas kallt vatten kan höja din BMR-det är din vilande ämnesomsättning till ungefär 50 kalorier per dag eftersom din kropp måste arbeta för att värma H2O till kroppstemperatur.